Klubbmästerskap 2016

Säsongen börjar lida mot sitt slut i och med det är klubbmästerskapet avgjort!

Årets KM avgjordes med 4 olika klasser där två stycken var ungdomsklasser. I yngre ungomsklassen blev Felicia Ågren Östlund vinnare efter att ha spelat flera bra matcher mot klubbkompisarna. I den äldre gruppen blev Simon Löfgren vinnare även här efter flera bra matcher.

När det gäller de äldre i klubben blev det uppdelade i två olika klasser, "elite" och" vi som är nästan lika bra". I "vi som är nästan lika bra" blev Harald Linder vinnare efter en jämn tre setare mot kompisen Isak Hake i finalen. En riktigt rolig och jämn match!

I klassen "elite" spelade de allra bästa i klubben och det är även här klubbens manliga klubbmästare tas fram. Detta år blev det ingen kamp mellan dubbelparet Pierre Ericson och Patrik Sköld som det vanligtvis blir, Pierre hade ju "skadat" sig. Istället klev David Gustavsson fram och tog sig till final men orkade inte riktigt rubba Patriks spel utan han förlorade vann finalen i två set. På damsidan blev det en intern turnering om klubbmästar pokalen där Matilda Forsberg vann över Linnea Ågren Östlund och Jennifer Järnström.

Alltså blev Patrik Sköld och Matilda Forsberg klubbmästarna år 2016!

Uppdaterad: 06 DEC 2016 21:27 Skribent: Peter Forsberg

Postadress: