Hoppa till sidans innehåll

Gästabudet 2010


Kul med Ninas framgångar i damsingel B. Hon gick till final men hon lyckades inte hela vägen, förlust 21-14 i tredje set.

 

Linda och Pierre vann B mixeden i två raka set, dock efter ett svajigt andra set med stort underläge i början men sedan kom grejerna på plats.....

 

På herrsidan i B-klassen förlorade Pierre finalen med 21-16 i tredje set, hade 20-20 i andra och hade vunnit första, nära seger där, slår då en serv i nät, varför gör man så ??   

 

I herrdubbel B finalen förlorade Freddan och Pierre i tresetare, 21-14 i tredje.

 

Många förluster i tresetare, dags för lite barmarksträning ??

 

I C-klassen ångade Måns fram till final efter mycket bra spel. I finalen förlorade Måns första set stort men hade motståndaren i gungning i andra som efter mycket dramatik blev förlust med 29-27....hade varit kul att se ett tredje set..

 

Kul också med Lunkan och Andreas framgångar i herrdubbel C. De var i final men fick stryk med 21-9 i tredje set. Rysarmatchen var dock semifinalen där de besegrade Ola och Peppe med 21-19 i tredje...  

 

I mixed C-klassen var det bara Nyköpingspar, där gick Nina och Viktor segrande ur striden.

 

I ungdomsklasserna gick det inte hela vägen till seger heller, lite oflyt för de flesta gjorde att vi inte lyckades vinna någon klass. Här fanns dock flera bra enstaka matcher som båda gott för framtiden. 

 

Se länken nedan för resultatet.

Resutaltet Gästabudscupen 2010

Uppdaterad: 16 DEC 2016 21:54 Skribent: Peter Forsberg

Postadress:
Nyköpings BMK - Badminton
c/o Jennifer Järnström, Husarvägen 6
61135 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0706383799
E-post: This is a mailto link

Se all info