Hoppa till sidans innehåll
Foto: Madeleine Medaljörer Gästabudet 2013

Gästabudet 2013


2-3 Februari spelades årets Gästabud i Gumshallen. Tävlingen hade 113 anmälda och Nyköping stod för 23 st.

I herrsingel C var det ett starkt startfält med många Nyköpingspelare. Ola, Peter och Marko tog sig till semifinal men Ola förlorade tyvärr i två raka och Peter fick se sig beserad av klubbkompisen Marko som då gick till final. Finalen blev jämn men vart tyvärr en förlust. I dubbel däremot gick det bättre för Ola och Marko. De tog sig till final och vann där i två raka set.

 

Pierre ställde upp i både singel, dubbel och mixed A. I herrsingel åkte han ut i semifinalen efter att ha vunnit två och förlorat en match i poolen. Kvartsfinalen blev en enkel match för Pierre där han vann i två raka. I A-dubbel med Patrik så vart det final och en väldigt jämn match som gick till tre set men även den slutade med förlust. Mixeden med Vanja slutade också tråkigt nog med förlust i Finalen.

 

I B vart det framgångar i både herrsingel och damdubbel. I singel gick Patrik till final men förlorade efter två jämna set.

Damdubbelfinalen vart en rysare som tyvärr slutade med förlust för Linda och Matilda med 22-20 i tredje set.

 

I herrar U11 tog Liam Bodingh och Artin Borsali varsin bronsmedalj ( se bilden ovan)

Nyköpings Badmintonklubb tackar alla deltagare och supportrar för i år och hoppas ni kommer tillbaka till Gästabudet 2014.

Uppdaterad: 16 DEC 2016 21:17 Skribent: Pierre Ericson

Postadress:
Nyköpings BMK - Badminton
c/o Jennifer Järnström, Husarvägen 6
61135 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0706383799
E-post: This is a mailto link

Se all info