Hoppa till sidans innehåll

Framgångar i april 2016


Helgen 15-17 April 2016 gick både Örebrocupen och Veteran SM igång. I Örebro hade vi Linnea Ågren Östlund i både singel och dubbel. Det gick riktigt bra i singel, Linnea gick obesegrad ur poolen och gick sedan till final utan att förlorat ett enda set i slutspelet. Tyvärr vart en förlust i finalen mot Linn Wennersten från Täby. Men Linnea var nöjd och det tycker vi från klubben att hon verkligen ska vara.I dubbeln där hon fyllde in åt en annan tjej vart det också en finalplats men även där en förlust.

I Borlänge där veteran SM spelades hade vi två deltagare med, Pierre Ericson och Patrik Sköld. För Pierre Ericson gick inte singeln som han ville och det tog slut i poolen däremot så gick han till semifinal i dubbel tillsammans med Michel Bachtiar från Spånga. Riktigt bra gjort av Pierre då han 1,5 vecka innan SM stukade foten och inte hunnit bli helt bra.

För Patrik sköld gick det inte heller som tänkt i singel, han förlorade en jämn tre setare om att bli pooletta och gå vidare till slutspel. I dubbeln hade Patrik och hans partner Johan Gate från Gotland en tuff pool och dom förlorade tyvärr båda matcherna, men Patrik verkade nöjd med SM ändå!

Uppdaterad: 16 DEC 2016 21:58 Skribent: Peter Forsberg

Postadress:
Nyköpings BMK - Badminton
c/o Jennifer Järnström, Husarvägen 6
61135 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0706383799
E-post: This is a mailto link

Se all info